0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZVEZDE BUDI INTERESOVANJE VELIKANA: Francuzi odvode Predraga Rajkovića?

Objavljeno: 10.06.15 u 10:10

Kapiten i prvi golaman Crvene zvezde, Predrag Rajković, karijeru bi vrlo lako mogao da nastavi u francuskoj Ligi 1

Kako prenosi Sportski žurnal, uprava crveno-belih neće previše zatezati situaciju sa svojim golmanom koji će dobiti odrešene ruke u izboru nove sredine.

Prema dostupnim podacima, zainteresovanih strana ima, a već se šuškalo da bi Predrag Rajković karijeru mogao da nastavi u Belgiji, tačnije u klubu Briž.

Ipak, Belgijanci su za sada samo pokazali interes, a konkretnih koraka, odnosno poptisa ugovora, još nije bilo.

Upravo tu svoju priliku pokušava da iskoristi francuski gigant, ekipa Olimpika iz Liona.

Naime, Lion će najverovatnije ostati bez startnog golmana, Entonija Lopeza koji je na putu da se preseli u Premijer ligu. Uprava kluba želi na njegovo mesto da dovede kapitena tima sa stadiona „Rajko Mitić„.

Rajković je za oko skautima Liona zapao zantno pre Omladinskog svetskog prvenstva, ali su ga role na ovom takmičenju samo približile dresu francuskog tima.

Ipak, Žurnal napominje da je sasvim moguće da će status Predraga Rajkovića rešiti tek u avgustu, pošto bi do tada mogao da ostane u klubu kako bi mu pomogao u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crveno-beli ne strahuju previše, bivši reprezentativac Damir Kahriman će ostati u klubu i očekuje se da će biti prvi izbor Božovića po odlasku sadašnjeg kapitena.

Kako se šuška, Rajković bi mogao da donese i značajan prihod svom klubu, pošto se očekuje da će klub od njegove prodaje inkasirati sumu od od 1,5 miliona evra. Treba napomenuti da će 30% tog novca otići i u kasu Jagodine koja poseduje takav dogovor sa ekipom iz Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter