0
Domaći fudbal

PREDSTAVLJEN NOVAJLIJA: Ne znam hoću li biti ko Drinčić, ali oduvek sam želeo samo Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 08.06.15 u 14:50

Marko Jevtović je prvo ovogodišnje pojačanje Partizana, dosadašnji igrač Novog Pazara, a obavezao se na četvorogodišnju vernost crno-belima.  

Jevtović je bio velika želja šampiona Srbije, a igra na poziciji zadnjeg veznog. 

Ranije je igrao i za kulski Hajduk, Sopot, Dinamo iz Moskve i Srem iz Jakova, a prošao je omladinsku školu Zemuna. U timu šampiona nosiće dres sa brojem 21. 

– Presrećan sam, došao sam u klub koji dominira u srpskom fudbalu skoro deceniju. Velika mi je čast, još veća obaveza i svestan sam toga, ali sam spreman na to. Od prvog dana kada sam počeo da treniram bio mi je san da jednog dana obučem dres Partizana – rekao je Jevtović i nastavio:

– Bilo je po medijima informacija da su drugi klubovi zainteresovani. Neki su možda davali i više ali ja mogu da zahvalim svom agentu koji mi je dozvolio da izaberem srcem. Čim sam saznao da postoji interesovanje Partizana, znao sam šta želim – rekao je Jevtović.  

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

On je dodao da ne voli sebi da postavlja velike ciljeve i da mu je za sada želja da se što bolje spremi i dobro odigra prvu sezonu u crno-belom dresu, ali i da se nada da će se što pre izboriti za mesto u prvom timu.

Na pitanje da li navijači od njega možda očekuju da bude novi Nikola Drinčić, Jevtović je naveo da je svestan očekivanja navijača i pritiska koji nosi dres Partizana, ali da jedino može da obeća da će na svakoj utakmici i svakom treningu davati sve od sebe.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter