1
Domaći fudbal

POMIRENJE: Partizan ponudio Ramadaniju ostatak ugovora sjajnog krila?

Objavljeno: 06.06.15 u 23:19

Pred start finalne utakmice Lige šampiona u Berlinu su se sastali prvi čovek Partizana Zoran Popović i albanski menadžer Falji Ramadani posle čega je palo veliko pomirenje.

Problem između dve strane je nastao kada je Danilo Pantić napustio Partizan i bez obeštećenja prešao u Čelsi. Kako je mladi vezista pod ugovorom sa Ramadanijem u taboru crno-belih su uprli prst u Albanca kao glavnog krivca za gubitak bisera. Pale su i teške reči.

Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju sa njim. Nećemo da imamo posla sa čovekom koji nas pozove i ponudi nešto, a kasnije nas slaže dajući ponižavajuće ponude. Sa Partizanom mogu da posluju samo pošteni ljudi po normalnim pravilima, a ne da se klub tretira kao privezak ili objekat iz kojeg treba da se izvlače ekstraprofiti preko igrača. Ramadani je pričao o obeštećenju od milion, milion i po evra, da bi kasnije došao s papirom na kojem se nalazi daleko manja svota – rekao je pre šest meseci Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana.

Ipak, danas je u Berlinu palo pomirenje. Naime, susreli su se prvi čovek tima iz Humske Zoran Popović i Falji Ramadani i postignut je dogovor da ovaj menadžer, to jest njegova agencija otkupi i preostalih 25 posto ugovora Andrije Živkovića. Kako li će Grobari reagovati na okončani posao?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter