3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OBRTI IZ MINUTA U MINUT: Mitrović kroji Šaponjićevu sudbinu u Partizanu?

Objavljeno: 06.06.15 u 13:41

Iako je izgledalo da Aleksandar Mitrović neće ostati u Anderlehtu nakon završetka ove sezone, postoji velika mogućnost da se pojavi na početku priprema tog tima, što znači da bi već viđena zamena za njega, Ivan Šaponjić, mogao da ostane u Partizanu.

Njukasl, Svonsi, pa i Arsenal, bili su veliki favoriti za dovođenje srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

– U svojih 20 godina Aleksandar Mitrović je postigao 20 golova. Postigao je gol protiv Arsenala, Dortmunda, igrao redovno za reprezentaciju Srbije. Napadač je koji može dosta toga da doprinese vašoj ekipi. Dakle, odlučili smo da ga ne prodamo, a i on želi da ostane – rekao je sekretar kluba, Van Holsbek.

Međutim, pojavila se i informacija da je Bajer iz Leverkuzena ‘zagrizao’ za srpskog reprezentativca, te da je u Brisel stigla ponuda od 18 miliona evra, što bi značilo da će Partizan od procenta prodaje dobiti 3,6 miliona evra za njega, piše ‘Informer’. To bi onda značilo da se u Anderlehtu otvara prostor za Ivana Šaponjića, Partizanovog bisera, koga je poznati menadžer Nenad Jestrović uveliko ‘preselio’ u glavni grad Belgije.

– Šaponjić dolazi u Anderleht umesto Mitrovića, transfer je skoro završen. Ostalo je samo da se preciziraju neke stavke u klauzulama – istakao je Jestrović.

Stvar je jasna, ukoliko Mitrović ode iz Anderlehta, zameniće ga supertalentovani napadač Partizana, Ivan Šaponjić. Ukoliko, pak, ‘Mitrogol’ ostane u šampionu Belgije, mladi Šaponjić će ostati u crno-belom dresu, barem još neko vreme.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter