0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

KOJI LI ĆE BROJ NOSITI? Kolarov se vraća u Italiju

Objavljeno: 06.06.15 u 21:52

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi ponovo da zaigra u Seriji A, ali ne ni u Laciju iz kojeg je otišao u Mančester Siti, kao ni u Juventusu ili Interu koji ga žele već nekoliko prelaznih rokova unazad, već u ekipi Milana.

Naime, kako prenose italijanski mediji glavna karika u ovom eventualnom transferu trebalo bi da bude Siniša Mihajlović pošto je Kolarov upravo jedna od njegovih želja, ukoliko preuzme „rosonere“ kao što se najavljuje.

Međutim, Kolarov nije jeftina želja odnosno „građani“ ga se verovatno neće tako lako odreći pošto su ga pre pet godina papreno platili, a imaju ugovor sa svojim levim bekom do leta 2018. godine. Procenjuje se da bi transfer mogao da bude vredan oko 10 miliona evra, dok plata za samog igrača ne bi bila manja od one koju trenutno ima u Mančesteru (2,3 miliona evra po sezoni).

Zanimljivo u celoj priči je da je Mihajlović svojevremeno dok je bio selektor reprezentacije Srbije imao određene nesporazume upravo sa Kolarovim kojem je uoči meča sa Makedonijom u skoplju oduzeo dres sa brojem 11 uz konstataciju da on ne zaslužuje da nosi taj broj kao neko ko igra na poziciji levog beka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter