0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ OSTAJE PRAZNIH RUKU: Ništa od Zvezdinog planiranog pojačanja iz Slovenije

Objavljeno: 06.06.15 u 11:40

Kako stoje stvari, novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović ostaće „kratak“ za planirano pojačanje iz slovenačke Olimpije.

Naime, još ranije je javnost saznala za informaciju da crveno-beli planiraju da angažuju napadača ljubljanske Olimpije, Andraža Šporara.

Iako je sam Šporar poručio da nije preterano impresioniran činjenicom da je na spisku želja Crvene zvezde, uprava kluba iz Ljutice Bogdana ima još jedan problem pred sobom.

FOTO: generazioneditalenti.it
FOTO: generazioneditalenti.it

Problem je taj što je za ovog igrača zainteresovan znatno imućniji klub, Šurm iz Graca, ali po svoj prilici ni Austrijski tim nema dovoljno novca za angažman ovog Slovenca koji im je, kako kažu, „preskup“.

S obzirom da je finasijska situacija na stadionu „Rajko Mitić“ svima dobro poznata, jasno je da najtrofejniji srpski klub nema materijalne resurse za angažman ovog momka.

Strelac 13 golova u šampionatu Slovenije ima ugovor sa Olimpijom do juna 2017. godine, standardan je u mladoj reprezentaciji i procenjuje se na oko 800.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter