2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

PREDSTAVLJENO PRVO POJAČANJE PARTIZANA: Zreliji sam, pokazaću to! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.15 u 14:35

Na stadionu Partizana javnosti je predstavljen novi fudbaler crno-belih Nikola Trujić, koji je pun optimizma pričao o svom nastavku karijere u Humskoj.

Nikola Trujić je u svojoj uvodnoj reči ponovio ono što je rekao i pre nekoliko dana, da mu je ovo ostvarenje sna da se vrati u klub u kojem je ponikao, a koji ga je svojevremeno odbacio i slao na pozajmice.

– Jako mi je drago da se vraćam u klub u kom sam proveo detinjstvo. Drago mi je što ću dobiti šansu da pokažem svoj potencijal. Nadam se da ću biti pravo pojačanje i da ću pomoći Partizanu kako u Evropi tako i u domaćem šampionatu – bilo je prvo što je rekao Trujić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Nikola je iz trećeg puta uspeo da se domogne dresa prvog tima Partizana, pošto je prethodna dva puta bio na pozajmicana u Teleoptiku, potom Smederevu i Izraelu, da bi 2013. otišao u Napredak, najpre na pozajmicu, a potom su Kruševljani otkupili njegov ugovor.

– Mislim da je ovo pravi trenutak da se vratim u Partizan i da sam zasluženo dobio drugu šansu. Zreliji sam i mislim da će mi sada biti lakše u Partizanu – istakao je Trujić.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Trujić je potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 92. On je rekao da je izabrao taj broj na dresu pošto je rođen 1992. godine i dodao da mu je drago što igrači iz njegove generacije konačno pokazuju kvalitet.

– Mi smo bili strašna generacija, trebalo nam je više vremena da pokažemo kvalitet ali sada svi ti igrači, među kojima su Miloš Jojić, Nemanja Petrović, Darko Brašanac i Nikola Stojiljković dostižu svoj nivo – zaključio je Trujić.

Konferenciji je prisustvovao i njegov novi trener Zoran Milinković koji je pohvalno govorio o kvalitetima mladog Trujića.

– Ono što nas je opredelilo da dovedemo Trujića nije samo to što je dete Partizana i što oseća klub, već zato što je u kontinuitetu jako dobro igrao i dokazao da je zaslužio šansu u crno-belom dresu. Verujemo da je igrač sa zavidnim potencijalom i samo od njega zavisi koliko će se razvijati. Verujemo da hoće i da će imati svoju budućnost u Partizanu – kazao je Milinković. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Trener šampiona Srbije najavio je da će, pored Trujića i Marka Jevtovića, biti još potpisa koji će zadovoljiti crno-belu javnost.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Где је шпиц? Хоћемо бре и неке продаје типа грбић којић лука ћирковић лукач остојић маринковић! Са Џигијем треба продужити уговор!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter