4
Domaći fudbal

SPEKULACIJE: Problematično dete Partizana menja Darka Lazovića?

Objavljeno: 04.06.15 u 09:25

Crvena zvezda pronašla je zamenu za Darka Lazovića, novog fudbalera Đenove, a zanimljivo će biti kako će Delije reagovati na moguć dolazak deteta Partizana poznatijeg po noćnim izlascima nego po golovima.

Na stadionu „Rajko Mitić“ ponovo se priča o Nemanji Radonjiću. Momku koji je ponikao u Partizanu, ali nikad nije dobio šansu u prvom timu. Sa crno-belima nije želeo da produži ugovor, te je prodat u Rumuniju, a potom je prešao u Romu, a potom u Empoli. Ipak, ovaj 19-godišnjak se fudbala nije naigrao, ali po slikama na njegovim društvenim mrežama po diskotekama jeste. Zbog toga su Italijani, kako prenosi Žurnal, odlučili da raskinu ugovor sa nekada supertalentovanim ofanzivnim vezistom, što bi Crvena zvezda mogla da iskoristi i dovede ga za džabe.

Blondi i Radonjic.jpg

Radonjić je ponikao u Partizanu, ali se u javnosti izjasnio kao veliki zvezdaš. Pitanje je kako će Delije reagovati ako do transfera mladog fudbalera dođe?

0
0

4 Komentara

  1. DOKLE CE MO VISE DA SKUPLJAMO PROPALE IGRACE PARTIZANA- SETIMO SE MILAN JOKIC, JOVAN KRNETA, NAJSVEZIJE MILOS BOSANCIC, -ONI OSTAVLJAJU NJIMA NAJBOLJE, A MI SKUPLJAMO NJIHOV OTPAD, I SADA OVAJ MALI- KOJI SE DOKAZAO JEDINO U NEKULTURI, NEVASPITANJU, ALKOHOLU, PROVODIMA, DA JE DOBAR ZAR BI GA SE ITALIJANI TAKO LAKO ODREKLI- DOKLE BRE VISE TAKO

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao što sam i predvideo kada je odlazio… Alavi roditelji i menadžeri… Eto im ga sada propali „fudbaler“… Bosančićevim stopama…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter