5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTE MU CENA: Evropski velikan dolazi po crno-belog bisera, odlazak iz Partizana sve izvesniji

Objavljeno: 04.06.15 u 22:15

Mladi fudbaler Partizana i trenutno najbolji igrač mlade srpske reprezentacije na prvenstvu sveta za igrače do 20 godina ima veliko interesovanje velikog evropskog kluba i vicešampiona Italije – Rome.

Prema pisanju italijanske štampe, za krilnog napadača Partizana zainteresovan je vicešampion Italije – Roma. Sportski direktor Rimljana Valter Sabatini izuzetno ceni kvalitete Partizanovog krilnog napadača, koji trenutno u dresu mlade reprezentacije Srbije dominira na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Čudna i nejasna situacija u vezi vlasništva nad Živkovićem Romi ne bi trebao da predstavlja problem. Od ranije se zna da 50 odsto prava na supertalentovanog igrača crno-belih polaže Investicioni fond Pinija Zahavija, 25 odsto igračev otac, a 25 Partizan.

Živković bi tako mogao da se pridruži Ademu Ljajiću u dresu ‘Vučice’. Pored Rome, za Andriju Živkovića se već više od godinu dana interesuje lisabonska Benfika.

0
0

5 Komentara

  1. @Boban, ja mislim da Zivkovic ima klauzulu neku i da mogu da ga prodaju za samo 4M evra. Steta bi bila za Partizan, ali mislim da su se tako nesto dogovorili sa Andrijinim menadzerom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde je bitno prodati ga za procenat od naredne prodaje, od ovih 25% necemo dobiti mnogo. Bilo bi bolje za klub da ode u Benfiku, odatle se prodaju za najbolje pare.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Zivkovic nesme da bude prodat ispod 10.000.000 Eura, ako njega prodaju za neke smesne pare onda ova uprava ne radi za dobrobit Partizana.Ako Zivkovica prodaju za 10.000.000 odmah uloziti minimum 3.000.000 u pojacanja vezni i spic obavezno iz juzne amerike trebaju nam dva kvalitetna stranca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter