0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/DeadlineDayLive

VELIKO POJAČANJE: Esjen potpisao za Panatinaikos (FOTO)

Objavljeno: 03.06.15 u 09:13

Reprezentativac Gane i nekadašnji superstar Čelsija, Mikael Esijen, potpisao je ugovor sa grčkim Panatinaikosom.

Iskusni 32-godišnji Mikael Esijen karijeru će nastaviti u grčkoj Superligi. Doskorašnji vezni igrač Milana odbio je da obnovi saradnju sa Milanom i nakon toga se pridružio grčkom timu.

Sjajni defanzivni vezista stavio je paraf na dvogodišnji ugovor sa timom iz Atine. On u prestonicu Grčke stiže kao slobodan igrač bez plaćenog obeštećenja.

– Jako sam srećan što sam došao u klub kao što je Panatinaikos u kojem ću nastaviti karijeru – rekao je Esijen.

– Unapred se radujem poznanstvu sa novim igračima i nastupima u novom klubu. Nadam se da ću ovde moći da podignem trofeje – istakao je Esijen.

– Želeo bih da se zahvalim svima onima koji su me podržavali i navijačima koji su me toplo dočekali – istakao je ovaj defanzivni vezista.

Esijen je u Milan stigao iz Čelsija u januaru 2014. godine, ali sa „Rosonerima“ nije uspeo da uradi ništa u Seriji A ove sezone. Pre toga godinu dana je proveo u Realu kao pozajmljeni igrač.

Esijen je u Seriji A upisao tek 20 nastupa, a tokom karijere najduže je branio plavu boju Čelsijevog dresa za kojeg je upisao 168 nastupa postigavši 17 golova.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter