3
Domaći fudbal

TRKA ZA BISEROM: Vojvodina pokušava da ‘otme’ mladog vezistu Partizanu

Objavljeno: 02.06.15 u 10:43

Čelnici Partizana već neko vreme pokušavaju da angažuju sjajnog 21-godišnjeg defanzivnog vezistu Novog Pazara, Marka Jevtovića. Međutim, planove uprave crno-belih želi da pokvari Vojvodina koja se ozbiljno umešala u trku za ovim fudbalerom.

Čelnici Partizana već neko vreme pregovaraju sa 192 centimetara visokim fudbalerom koji je u kratkoj profesionalnoj karijeri stigao da ode i u slavni Dinamo iz Moskve, ali se u njemu nije naigrao.

Ovaj fudbaler čija je vrednost na tržištu oko 300.000 evra nakon epizode u ruskoj Premijer ligi vratio se u Srbiju i obukao je dres Novog Pazara za koji je upisao 45 utakmica etablirajući svoje ime kao jedno od najboljih na svojoj poziciji.

Kako prenosi Sport, uprava crno-belih juče se, ponovo, sastala sa menadžerskim timom Marka Jevtovića i dve strane su približile svoje gledište na eventualni budući ugovor. Međutim, posao bi u poslednji čas mogla da pokvari novosadska Vojvodina.

Naime, čelnici „Parnog valjka“ su lakši deo posla obavili, pošto su sa kolegama iz Novog Pazara utvrdili visinu obeštećenja. Međutim, sa samim igračem nisu uspeli da dogovre visinu plate. Njemu je ponuđen trogodišnji ugovor, što nije predstavljalo veći problem.

Ipak, problem je nastao oko visine plate, pošto Jevtović ne želi da prihvati ponudu crno-belih koja je finasijski slabija od one koju mu nude čelnici tima sa stadiona „Karađorđe„.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na nišanu srpski velikana: Marko Jevotivć

Menadžer ovog defanzivnog veziste, Zvonko Osmajić napominje da je Partizan najkonkretniji u misiji angažovanja Jevtovića, kao i da igrač želi među crno-bele, ali da se javljaju i drugi klubovi.

– Partizan je definitivno najozbiljniji u želi da angažuje Marka Jevtovića, ali moram da napomenem da nije jedini srpski klub, koji je „zagrizao”. Od ranije su tu i Čukarički i Crvena zvezda, a pojavila i Vojvodina, koja nudi možda i najbolje uslove – kaže menadžer veziste Novog PazaraZvonko Osmajić.

– Moramo da razmotrimo sve opcije i onda donesemo najbolju odluku za Marka – istakao je ovaj menadžer i dodao:

– Partizan nudi ugovor na tri godine, isto tako i Novosađani i to je sasvim korektno. Ako je neko kvalitetan fudbaler, to je sasvim dovoljan period da se pokaže i dokaže. Vojvodina nudi bolje finansije od svih klubova, koji su se javili u želji da angažuju Jevtovića. Marko je trenutno na odmoru, upućen je u sva dešavanja i videćemo u narednim danima šta će da se dogodi – otkrio je Osmajlić.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter