0
Evropske lige

SVE SPREMNO: Duško Tošić potpisuje za Bešiktaš

Objavljeno: 02.06.15 u 10:21

Iskusni 30-godišnji defanzivac, Duško Tošić, karijeru će nastaviti u dresu Bešiktaša iz Istanbula.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je već doputovao u najveći grad Turske u kojem ga očekuju lekarski pregledi i formalnosti oko stavljanja potpisa na ugovor.

– Očekuju me lekarski pregledi. To je obično poslednja faza pred stavaljanje pečata na ugovor – poručio je iz Duško Tošić, prenosi Sportski žurnal.

On je dodao da je najverovatnije reč o dvogodišnjem ugovoru.

– Prema onome što je na papiru trebalo bi da budem igrač sledeće dve godine, a ako i klub i ja budemo zadovoljni, automatski će biti produžen do 2018 – istakao je bivši igrač Verdera.

On ističe da je pred sobom imao više opcija.

– Postojala je mogućnost da odem u Trabzon, a i ranije je bilo priče oko toga da pređem u Bešiktaš. Tada se nisu kockice složile, sada smo se dogovorili – navodi iskusni fudbaler.

Tošić ne negira da bi voleo sa istanbulskim crno-belima da se domogne trofeja u Turskoj.

– Nadam se trofejima i utakmicama u Ligi šampiona. Sledeće sezone Bešiktaš će igrati u Ligi Evrope, ali u klubu sam dobio uveravanja da je cilj jače takmičenje – ispričao je Duško Tošić.

Tošić u Bešiktaš stiže iz Genčlerbirlija. U karijeri je, pored Zvezde i Verdera, igrao i za OFK Beograd, Sošo, Portsmut, KPR i Betis. Sakupio je i 14 nastupa za reprezentaciju Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter