2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET U SRPSKOM FUDBALU: Čukarički nudi duplo veću platu najboljem igraču Partizana

Objavljeno: 01.06.15 u 14:30

Do pre nekoliko godina jedini smer koji je postojao u srpskom fudbalu kada su u pitanju transferi domaćih igrača je onaj koji je vodio na jednu ili drugu stranu Topčiderskog brda, međutim vremena su se promenila.

Najpre su pojedini srpski klubovi odlučili da preskoče Crvenu zvezdu ili Partizan pri8likom prodaje svojih najboljih igrača već su ih slali u inostranstvo, a došao je trenutak kada domaći klub raspolaže novcem da pokuša da „ukrade“ nekog od boljih igrača večitih rivala.

Naime, kako piše Mocartsport osvajač Kupa Srbije Čukarički spreman je da gotovo duplira platu koju je Nikola Drinčić imao u sezoni koja je završena u Partizanu odnosno nudi mu čak 230.000 evra po sezoni u odnosu na 130.000 koliko ima u Humskoj.

Zanimljivo je da glavni konkurent Čukaričkom za iskusnog vezistu nije Partizan već neimenovani kazahstanski klub koji je navodno spreman da Drinčiću ponudi pola miliona dolara po sezoni.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter