0
Evropske lige

FOTO: as.com

KUP KRALJA: Barseloni dupla kruna (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.15 u 23:22

Atletik Bilbao – Barselona 1:3 (0:2)
(Vilijams 80 – Mesi 20, 74, Nejmar 36)

Sama činjenica da se finalni meč Kupa kralja igrao na Nou Kampu, i pored toga što je nesporno da je Barselona kvalitetniji tim, bila je dodatni plus za ekipu Luisa Enrikea koja je rezultatom 3:1 (2:0) savladala goste iz Baskije.

Pravim remek delom Leo Mesi je doveo u vođstvo tim koji je fiktivno bio gost na svom stadionu, a kada je Nejmar posle asistencije Suareza povisio na 2:0 u završnici prvog dela igre bilo je jasno da neće biti neizvesnoti.

Argentinac je u 74. minutu povisio na nedostižnih 3:0, da bi počasni pogodak za Atletik postigao Vilijams. Bez ikakve potrebe u samoj završnici došlo je do varnica pre svega zbog pojedinih poteza Nejmara koje su Baskijci shvatili kao ponižavanje protivnika.


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)

Barselona je 23. tituli prvaka Španije dodala i 27. trofej koji se dodeljuje osvajaču Kupa kralja, a sezona bi mogla da bude kompletirana naredne subote kada Katalonci igraju finale Lige šampiona odnosno biće u prilici da peti put u istoriji podignu najvredniji trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter