0
Evropske lige

ARSEN VENGER: Arsenal neće prodati Vilšira

Objavljeno: 30.05.15 u 09:09

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, odlučan je u nameri da zadrži najjači mogući sastav za sledeću sezonu kako bi njegov klub, konačno, posle 12 godina, stigao do šampionske titule.

Upravo zbog toga francuski stručnjak najavio je da će u klubu po svaku cenu zadržati kreativnog vezistu, Džeka Vilšira sa kojim će pokušati da obnovi ugovor.

Sjajni fudbaler nedavno se vratio na teren posle duže pauze zbog povrede zbog koje je u tek završenoj sezoni odigrao tek 13 utakmica u Premijer ligi.

U odsustvu Vilšira, komandu na sredini su preuzeli Santi Kazorla i Aron Remzi, a kao kvalitetno rešenje nametnuo se i Francis Kokelan. Ipak, mesta za igrača kalibra Vilšira u timu Arsenala ipak ima.

– Ja sam bio taj koji je odlučio da Džek Vilšir debituje kada je imao 17 godina. To samo znači da se ne može pokazati veća želja da se u klubu ima taj igrač – objašnjava Venger.

– Uvek smo Vilširu nudili novi ugovor, uvek smo bili strljivi kada je reč o njegovim povredama. U nekom od tih trenutaka siguran sam da se oseća poželjnim u klubu – kaže Venger.

– Uvek smo ostajali bez Džeka u teškim trenucima. Da li to značči da smo tada želeli da ostane u klubu u duži vremenski period? Jesmo, i tada kao i sada i sada želimo da izvučemo benifit iz njegovog talenta – istakao je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter