0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

IPAK U PREMIJER LIGI: Jokanović umesto Advokata na klupi Sanderlenda?

Objavljeno: 28.05.15 u 08:31

Kao što je od ranije poznato, nekadašnji trener Partizana Slaviša Jokanović nije uspeo da se dogovori sa upravom Votofrda oko novog ugovora.

Razlog za tako nešto bio je finasijski, jer su čelnici tog kluba, kako se spekuliše, apsolutno potcenili kvalitet i rezultat mladog trenera, verovatno nemajući dovoljno poverenja u da može da ih zadrži u Premijer ligi.

Međutim, premijerligaši su pažljivo posmatrali dešavanja iz Čempionšipa i nije im promakla činjenica da je upravo srpski stručnjak uveo taj klub u elitnu diviziju engleskog fudbala.

Šansu da dovede Jokanovića na klupu videli su čelnici Sanderlenda koji su, protiv njihove volje, ostali bez menadžera Dika Advokata budući da je Holanđanin odlučio da se penzioniše.

Pregovori dve strane, međutim, još nisu počeli, a kako pišu britnaski mediji takav scenario treba očekivati u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter