26
Domaći fudbal

PREOKRET: Vučić ostvaruje veliku želju Delija!?

Objavljeno: 27.05.15 u 13:15

Poznati crnogorski stručnjak Miodrag Grof Božović nalazi se blizu klupe Crvene zvezde! 

Prema izvorima podgoričkih Dnevnih novina, Božović je u utorak bio u Beogradu na sastanku sa Aleksandrom Vučićem na preliminarnim pregovorima, pošto se zna da je premijer Srbije veliki navijač crveno-belih.

Još uvek se ne zna li taj razgovor uticao da Božović promeni mišljenje i prihvati užarenu klupu Crvene zvezde, ali ne treba zaboraviti da je Grof u nekoliko navrata rekao da mu je želja da jednog dana pređe na Marakanu. 

Prema izvorima Dnevnih novina Božović će biti rešenje za duže staze i imati zadatak da oformi respektabilan tim i za evropske okvire.

Takođe, izvesno je i da će kompletna zvezdaška javnost biti zadovoljna ovakvim potezom. 

Šta vi mislite?

0
0

26 Komentara

  1. DilejA, šta je bilo sada…Sada da ne poverujemo da je Vučić namestio trenera i kao što znamo, kada god on odobri trenera, vi uzmete titulu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzić se 3 godine krio,niko ne piše o sudjenju dotičnom.Gospodin ČOVIĆ nikako da se pojavi da da izjavu uvek je bolestan kad treba da se odazove.Ako gospodin Vučić hoće da pomogne neka provede borbu protiv kriminala i u Zvezdi,pa ljudi iz njenih uprava imaju više krivičnih prijava nego ona titula.

    0
    0
    Odgovori
  3. Aj grobari ne lozite se, poverovali bi u drvenu pec, smarate cim cujete nesto za zvezdu, mars u vase dvoriste, mali ste za zvezdu i uvek cete biti!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Највећа жеља Делија оличена је у скандирању Вучићу …… …… се северу! Да ли то тврдите да је спреман да нас послуша?

    0
    0
    Odgovori
  5. Covek vam postavio sns upravu za koju ste rekli da je dosla da vas rasturi a oni vam juce doveli desetog sponzora,i to ni manje ni vise nego Audi!!!Ja stvarno ne znam sta vi hocete vise,hocete da se ugase svi klubovi u Srbiji i da se daje samo vama i vasem vodji koji je krao pare iz kluba da bi sebi kupovao skupocene slike!!!Vi ste toliko prokleti da to nije zdravo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da imas nesto u vugla shvatio bi da to nisu sponzorstva xa klub nego mucke, predsednikova firma se ubaci da bez tendera snabdeva Partizan mesom i preradjevinama i proglase to za sponzorstvo, opremi upravi kancelarije novim laptopovima, i oni proglase za vajno sponzorstvo, dobije uprava nekoliko auta i to verovatno ne u klupsko vlasnistvo, i proglase to za veliko sponzorstvo… Sutradan ce neka vinarija da postane veliki sponzor Partizana a isto ce da samo upravi obezbedi bure-2 vina, od takvog sponzorisanja NEMA KORISTI KLUB, samo oni cijem se lagodnom zivotu u istom dodvorava…

      0
      0
      Odgovori
      • Ahahahaha,evo ga ovaj realni sto je na svim Zvezdinim vestima,vidim da je tebi puna glava,ali izgleda gluposti!!!Nije tebi lako druze.Vama da daju i 20 000 000 evra bilo bi vam malo.U te price sto ti pricas verujes samo ti i tebi slicni!!!Mnogo ste postali skloni teorijama zavere,CIA,BIA,VUCIC!!!

        0
        0
        Odgovori
  6. …ovo vec prevazilazi okvire bezobrazluka….jedno veliko….BRAVO….za gospodina Vucica…tako se vodi ova raspala i jadna Srbija…

    0
    0
    Odgovori
  7. Ha ha ha ,i DULE lupeta laže čovek bez rominga kakva je ovo zemlja pa bre ovaj umislijo da je BROZ.Pa prošle godine je iz budžeta R.S izdvojeno 10 milki za državni proekat od nacijonalnog značaja ,Pa za KK Kiklopa iz Železnika pola sponzora su poreznici-dužnici ,valjda im je CAR oprostijo poreska potraživanja ali da spzorušu KK Karakondžulu.Ovo stvarno neverovatno čovek gori je od Slobe bitno je to da je smanjijo plate u prosveti i zdrastvu , šta reći ima odlično društvo Coki Vesić Kokeza i drug Tončev…..

    0
    0
    Odgovori
  8. BRAVO ACO PISAJ PO GROBARIMA…….SAMO IZ TOG RAZLOGA SAM GLASAO ZA TEBE, PISAJ PO TADICEVIM PULENIMA I NJIHOVIM POKLONJENIM TITULAMA….SAMO NAPRED VUCKO :)))))))) GAZI,KIDAJ,LOMI :))))))))))))) U INAT SVIMA :))))))) ALEKSANDAR VUCIC :))))))))) SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    0
    0
    Odgovori
    • Pisaju Grobari tebi u usta, znas smrdo, a ako su nase titulr poklonjene, sta reci za vase sabancino, pa od srama vas Evropa nije htela lane a da ne pricamo o Sajberovim, Miljanicevim, Bulatovicevim, Terzicevim… Titulama, pa vi trazite prvi calcopoli a da ga stvarno dobijemo VI bi ostali bez 20 titula bolidu a nama moooozda ako bi nesto nasli, jer za razliku od vas i kad mutimo nema svedoka!?

      0
      0
      Odgovori
  9. Pe ovo je prevrsilo svaku meru , nemogu da verujem da Andjus govori sve tacno…ej premijer posstavlja trenera Zvezdi strasno.Pa posle Dule Vujosevic prica gluposti zato sto jedini sme da ukaze na ovakve stvari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter