0
Evropske lige

PROSLAVIĆE I DECENIJU SARADNJE: Subotić ostaje veran Borusiji Dortmund!

Objavljeno: 27.05.15 u 16:13

Ne menja adresu! Fudbaler Borusije Dortmund, Neven Subotić, produžio je ugovor sa tim klubom i obavezao se na vernost do 2018. godine, pa će sa crno-žutima proslaviti deceniju saradnje.

Još dve sezone će Neven nositi crno-žuti dres.

– Radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je sada postao moj drugi dom. Jedva čekam uspešnu budućnost sa našim timom, uz pomoć naših fantastičnih navijača. Čeka nas mnogo posla u neposrednoj budućnosti, a ja želim da pružim veliki doprinos tome – rekao je srpski fudbaler.

Ovakvim ishodom zadovoljan je i izvršni direktor Hans-Joahim Vacke.

– Iako ima samo 26 godina, Neven je idealan za nas zbog višegodišnjeg iskustva i kontinuiteta sa Borusijom. Kao sportista i kao čovek savršeno odgovara Borusiji Dortmund –  mije krio zadovoljstvo Vacke.

Subotić je u klub došao još 2008. Do sada je odigrao 186 mečeva u Bundesligi i postigao 15 golova. Prethodno je igrao u Majncu, u paru sa Matsom Humelsom, čineći najmlađi štoperski par u istoriji Bundeslige.

– Neven nam je došao kao vrlo mlad momak. Za ovih više od sedam godina postao je pravi crnožuti, i na terenu i van njega. Ubeđeni smo da će on biti jedan od ključnih igrača u predstojećim godinama – rekao je sportski direktor Mihael Cork, a prenosi Beta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter