Posle kapitena Darka Lazovića koji je odavno najavio svoj odlazak iz Crvene zvezde, a navijači ga ipak ispratili na veličanstven način, klub je sporazumnim raskidom napustio još jedan fudbaler iz veznog reda.

Ono o čemu se pisalo gotovo mesec dana pričalo dobilo je svoj epilog, Miloš Bosančić više nije fudbaler Crvene zvezde. Sa njim je rukovodstvo kluba sporazumno raskinulo ugovor i to na zahtev samog igrača, a u upravi su se samo složili sa tim.


Naime, on ove prolećne polusezone nije imao preveliku minutažu kod trenera Nenada Lalatovića. Uz to, Zvezda mu na ime primanja za prošlu sezonu duguje 50.000 evra, ali je Bosančić bio korektan i sam predložio da oprosti klubu 22.000 evra, odnosno da mu klub do sledeće godine isplati preostalih 28 hiljada.

Bosančić je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao prošlog leta uz dosta prašine pošto je u karijeri igrao za najvećeg rivala, Partizan. Međutim, dobio je šansu, ali nije moglo da prođe bez incidenata. Jesenas je ušao u sukob sa tadašnjim kapitenom Nikolom Mijailovićem koji ga je fizički napao pa je potom izbačen iz tima.

Takođe, bio je u tihom ratu sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Njihov odnos je bio loš dugo vremena da bi kulminirao pred kraj prvenstva kada njih dvojica nisu želela da sarađuju ni na treningu. Možda se i tu mogu tražiti razlozi ovog završetka saradnje, u svakom slučaju Miloš Bosančić više nije fudbaler Crvene zvezde.