0
Domaći fudbal

ZVANIČNO: Zvezda se rastala sa Lalatovićem, Tončev predložio novog trenera?

Objavljeno: 25.05.15 u 22:40

Na stadionu „Rajko Mitić“ održana je sednica Upravnog odbora koji se zahvalio sada već bivšem treneru Nenadu Lalatoviću na saradnji.

Odlučeno je da Odbor za hitna pitanja zaseda svaki dan kako bi se u što kraćem roku donela odluka o novom šefu stručnog štaba i sportskom direktoru. Jedini konkretan predlog o novom treneru izneo je potpredsednik Ivica Tončev koji je predložio Zorana Filipovića, koji je već radio u Crvenoj zvezdi od 2001. do 2003. godine.

Kandidat za sportskog direktora je Vlada Stošić, a konačnu odluku doneće generalni direktor Zvezdan Terzić, potpredsednici Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, kao i član Upravnog odbora Branimir Đurđević.

Za sada je poznato samo da će pripreme ekipe početi 8. juna, od 16. do 26. juna će ekipa biti u „Termama Čatež“, pošto će se produžetak ugovora sa slovenačkim partnerima potpisati ovog četvrtka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter