5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMA LI BOLJE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Crvena zvezda dobila licencu od FSS!

Objavljeno: 25.05.15 u 15:10

Posle prošlogodišnjeg scenarija kada je Crvena zvezda osvojila titulu u Jelen Superligi, a zatim izgubila licencu za igranje u evropskim takmičenjima, takav slučaj se ove godine neće ponoviti, sudeći po odluci komisija za žalbe FSS-a.

Velika vest za sve Zvezdaše. Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je licencu od Fudbalskog saveza Srbije za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone. Takođe, zeleno svetlo za učešće u Evropi dobio je i Partizan, dok će sudbina Vojvodine biti poznata u sredu 27. maja. To je javnosti potvrdio generalni sekretar Stefan Pantović.

– Drugostepena komisija FSS izdala je licencu Crvenoj zvezdi za takmičenje u Evropi. Danas je zasedala komisija za žalbe, koje su podnela četiri kluba i Zvezda će igrati u Evropi. Imaćemo na svaka tri meseca kontrolu Evropske fudbalske unije“, rekao je generalni sekretar FSS-a Stefan Pantović, a prenosi Tanjug.

Crvena zvezda na taj način igraće u evropskim tamičenjima posle godinu dana pauze, pošto je prošlog leta izbačena iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenja pravila o licenciranju. Nadamo se i da UEFA neće praviti problem, za dobrobit srpskog fudbala.

Inače, danas se oglasio i predsednik FK Crvena zvezda Svetozan Mijailović, koji je istakao da su navijači bili potpuno u pravu kada su juče na meču protiv Mladosti iz Lučana iskazali svoje nezadovoljstvo.

– Navijači su u pravu, njihovi zahtevi traže odgovore kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo, najbolja. Nećemo odstupiti od strategije koju smo usvojili na Skupštini kluba, a uskoro ćemo objaviti i rezultate. Crvena zvezda postoji zbog svojih navijača i za svoje navijače i zato njihove stavove uvažavamo – rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

0
0

5 Komentara

  1. Crvena zvezda je osnovana 4. marta 1945.
    godine, na inicijativu članova Ujedinjenog saveza
    antifašističke omladine Srbije.Mesec dana
    ranije,u februaru iste godine, osnovano je novo
    omladinsko fiskulturno društvo koje je brzo preraslo u
    sportski kolektiv i dobilo ime „Crvena zvezda“. Osnivači su: Radovan Pantović, Ilija Nikolić, Vlastimir
    Purić, Slobodan Ćosić, Zoran Žujović, Milovan Ćirić,
    Kosta Tomašević i Predrag Đajić.
    COMBAT,toliko o tvom jadnom izlaganju. Drago mi je sto vise ima Grobara na zvezdinim naslovima,nego nas.Jer svi navijaci manjih klubova ulaze u naslove vecih klubova i poznatijih i atraktivnijih,tako i u svim drzavama,tako i ovde. U napred da vam najavim Brazilca u nasem najatraktivnijem klubu fk Crvena Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  2. ‘ FINANSIJER’ ,taj sto se potpisuje i kao ‘PENZIONER ‘,mogu reci da je stvarno,ali stvarno zreo za lecenje. Neverovatan si ‘lik’,pa covece,idi u EPS pa se raspitaj sto ne iskljucuju struju,a tebi zbog 70 evrica iskljuce,sta mislis da dugovi drugih klubova prema EPS-u su manji?Tako i ‘tvom’ Partizanu.Oni nemaju dug vise od 8000 kao ti i drugi kao?Maa jook,svaki mesec redovno uplacuju.Pa imaju i oni dug prema njima pa nisu iskljuceni.Bunis se cim izadje nekakav dobar text o CZ. Lupas,nagadjas,bez dokaza i bilo kakvog naslova u stampi o tome,a ti ‘sve znas’. Imali su dug i u zadnjih 10 god,pa da su ‘davali’ iz drzave do sada bi bili na nuli. Da je srece da je drzava vlasnik svih klubova i osnivac!Zvezdu je osnovao narod,a Partizan Albanci i Tudjma*ovci .Prostudiraj to malo

    0
    0
    Odgovori
    • E jadnice jedan, tvoja zvezdana je nastala na tlu FK Jugoslavije… Krcun osnivac, policijski klub… Nemas ti pojma o vasoj istoriji, a kamoli o nasoj…

      0
      0
      Odgovori
  3. javni tužilac tu ima posla. zvezdi 12 miliona evra, a narodu poskupljuju takse, uvode porez za odvodnjavanje za 2013 god. i šalju izvršitelje ( uterivače dugova) . zvezda duguje 8oo.000 eura za struju , a nama isključuju zbog 8.ooo din.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter