U poslednjem kolu JelenSuper lige, 30, šampion Srbije partizan remizirao je sa Borcem u Čačku – 3:3 (2:1). Borac je opstao u Superligi

Izuzetno zanimljiv meč prepun preokreta, u kojem je Zoran Milinković izmešao karte, viđen je kraj Morave. Utakmicu će dugo pamtiti debitant, Kukolj.


Partizan je poveo golom Predraga Luke, zatim su pala dva gola, po jedan na obe strane u 27. odnosno 28. minutu. Strelci su bili Ognjen Ožegović i Nenad Marinković. Sa tim rezultatom, 2:1 za goste, otišlo se na poluvreme.

Međutim, početkom drugog dela igre sa dva brza gola domaćin je preokrenuo i činilo se sam krojio svoju sudbinu, ne mareći za rezultate na ostalim terenima. U prilog im je išlo i to što je od 67. minuta Partizan ostao sa igračem manje, Nikola Ninković je dobio drugi žuti, odnosno crveni.

Izvor: YouTube, boza86

Šampion ipak nije sezonu završio porazom, a za to se pobrinuo Petar Grbić, koji je sa bele tačke poravnao rezultat.

Izvor: YouTube, boza86

Borac-Partizan 3:3 (1:2)

Strelci: Luka 16, Ožegović 27, Marinković 28, Zec 50, Mutavdžić 57, Grbić 79 (p).

Borac: Bajić, Boranijašević, Jevtović (Milojević), Gojković, Malsać, Krunić (Stojanović), Živković, Jovančić, Mutavdžić, Ožegović, Zec.
Klupa: Drobnjak, Stojanović, Zoćević, Đerić, Josović, Milojević, Miletić.
Trener: Bogić Bogićević
Partizan: Živković Živko, Vulićević (Bandalovski), Balažic, Ćirković, Petrović Nemanja, Marković, Lukić (Ostojić), Luka (Kukolj), Ninković, Marinković, Grbić.
Klupa: Lukač, Bandalovski, Babović, Ilić Saša, Nišić Jovan, Ostojić, Kukolj Miloš.
Trener: Zoran Milinković