0
Evropske lige

BELGIJA: Mitrović srušio šampiona u Pirovoj pobedi Anderlehta (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.15 u 16:35

Plej-of koji se u Belgiji igra za šampiona završen je danas utakmicama 10. kola, ali u poslednjoj rundi nije odlučivano o tome ko će biti prvak pošto je to već Gent već ko će uz ovaj tim ići u Ligiu šampiona.

Uoči poslednje runde Briž je imao bod više od Anderlehta, a oba kluba su utakmice 10. kola igrala pred svojim navijačima. Trijumf Anderlehta protiv šampiona Genta od 2:1 praktično nije imao nikakav značaj pošto je Briž sa minimalnih 1:0 savladao Kortrajk, pa će klub iz prestonice Belgije naredne sezone igrati u Ligi Evrope.

Ono što je za srpsku javnost najvažnije je da je naš reprezentativac Aleksandar Mitrović stigao do 20. ligaškog gola u sezoni, a upravo taj gol presudio je šampionu. Vodio je Gent od 3. minuta golom Pedersena kojem je odlično asistirao Marko Poletanović, da bi Dešaht u 21. izjednačio, a bivši centarfor Partizana u 51. golom posle odbitka doneo potpuni preokret klubu iz Brisela.


(Izvor: dailymotion/ Official Goals & Highligts)


(Izvor YouTube/Safarov Safar)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter