0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA ĆE REĆI LALATOVIĆ NA OVO: Jović ‘izabrao’ novog trenera Zvezde?

Objavljeno: 23.05.15 u 19:15

Mladi napadač Crvene zvezde, Luka Jović u intervjuu za Mondo otkrio je koga bi voleo od pomenutih kandidata za trenera da vidi na klupi crveno-belih, kao i da ovog leta neće napustiti stadion „Rajko Mitić“.

– Ima imena koja se spominju kao mogući treneri, ima njih par koji mi se sviđaju, a ima par koji mi se baš ne sviđaju. Ko god da dođe ja ću raditi kao dosad, maksimalno i neka igra ko bude najbolji na terenu – rekao je Luka Jović, a potom otkrio koji mu se kandidat najviše sviđa:

– Čitao sam o onom Norvežaninu (Trond Solid), mislim da bi on bio dobra solucija, ali videćemo… Voleo bih da dođe malo mlađi trener koji će znati s nama i da se našali, možda ne mora pod obavezno to da bude neko iskusan.

Srpski „Falkao“ je obradovao navijače Crvene zvezde.

– Sledeće sezone ću sigurno nositi crveno-beli dres, a posle, videćemo – kratko je rekao Jović koji se nalazi u Bijeljini gde posmatra turnir „Savo Milošević“.

Luka Jović se osvrnuo i na povredu, to jest na razlog zbog kog nije sa reprezentacijom Srbije na SP na Novom Zelandu. Kako kaže ne dotiču ga kritike i optužbe da je sve „laž“.

– Neka priča ko šta hoće, meni je bila velika želja da igram na Svetskom prvenstvu, to se jednom dogodi u karijeri, ali dogodilo se da sam se povredio. Mogu da pričaju šta hoće, Fudbalskom savezu smo poslali nalaze u kojima se vidi da sam povređen – zaključio je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter