0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LEVICA PONOVO RADI: Bivši kapiten Zvezde nemilosrdan u Kini, sa njim u timu Antić ne brine (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.15 u 13:02

Kineski Habei čije boje ove sezone brane trener Radomir Antić i igrači Nenad Milijaš i Miroslav Radović ostvarili su novu pobedu, a novi gol u toj pobedi postigao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

Iako u prethodnih nekoliko nedelja nisu igrali sjajno i ostvarivali su loše rezultate, Radomir Antić je ponovo vratio tim na pobednički kolosek i to uz pomoć njegovog velikog ‘keca u rukavu’. Nenad Milijaš je i u Crvenoj zvezdi postizao efektne golove kada timu nikako nije išlo i tako ga vodio do pobede, a to isto radi i u Habeiju.

Popularni ‘Miki’ je postigao prvi gol na meču protiv Hunana, dovevši svoj tim u vođstvo, a sjajne golove poput ovog u svojoj karijeri dao je bezbroj puta.

https://www.youtube.com/watch?v=Kp2wuHnxQk4

Samo minut kasnije Hunan je izjednačio, ali je do kraja meča Antićev tim došao do važne pobede kojom je došao na peto mesto na tabeli. Nenad Milijaš i dalje je najbolji strelac tima sa sedam postignutih golova.

(youtube / Visekruna TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter