0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN ‘DŽELAT’ U PARTIZANU: Pogurao crno-bele ka tituli i rezervisao sebi transfer u Humsku!

Objavljeno: 21.05.15 u 18:57

Kako saznaje radio Sto plus, Partizan je postao najozbiljni kandidat za dovođenje jednog od najboljih fudbalera Novog Pazara ovog proleća – Marka Jevtovića.

Marko Jevtović široj javnosti dokazao je ovog proleća da poseduje veliki kvalitet u igri na poziciji veznog igrača, a u prvi plan iskočio je kada je postigao gol za Novi Pazar protiv Crvene zvezde kojom je itekako pogurao Partizan do titule, pošto su crno-beli tada otišli na nedostižnih ‘plus pet’ u odnosu na crveno-bele.

A baš sada bi mogao da pređe upravo u Humsku i pomogle Partizanu u borbi za Ligu šampiona predstojećeg leta.

O tome razmišljaju klupski čelnici i moji menadžeri, ne želim da se opterećujem. Imam ugovor do sledećeg januara, ali verovatno je da ću promeniti sredinu rekao je Jevtović.

Osim Partizana, govori se da su za 21-godišnjeg Jevtovića zainteresovani Čukarički i jedan klub španske Primere, a iz Novog Pazara poručuju da će po završetku poslednjeg kola JSL razmatrati ponude za svoje igrače.

– Po završteku prvenstva ćemo otvoriti temu odlazaka i dolazaka, u ovom trenutku ne bih o tome – kazao je generalni sekretar kluba Redžep Korać.

Dani pred nama pokazaće da li će Partizan već sada dovesti prvo pojačanje u borbi za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter