3
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

NOŽ U LEĐA ZA JOKANA: Iz kojih razloga vlasnici Votforda ne žele da produže saradnju sa Srbinom?

Objavljeno: 21.05.15 u 12:32

Srpski trener Slaviša Jokanović koji je uveo Votford u Premijer ligu, po svoj prilici neće produžiti ugovor sa timom koji je sa velikim uspehom predvodio ove sezone. 

Engleski mediji uveliko pišu da Jokanović neće produžiti saradnju sa Votfordom, a razlozi za to su navodno previsoka suma koju srpski stručnjak traži za svoje usluge. Međutim, počele su da kruže priče da je glavni razlog sasvim nešto drugo.

Naime, vlasnici Votforda italijanska braća Poco, koji u svom vlasništvu poseduju i Udineze, po svemu sudeći žele da ojačaju „italijansku vezu“ u svom engleskom klubu, pa bi tako u Votford mogli da dovedu bivšeg trenera Udinezea Frančeska Gvidolina o kome razmišljaju već neko vreme.

Što se Jokanovića tiče, on je četvrti trener koji je ove sezone sedeo na klupi Votforda i definitivno ostvario najveći uspeh, jer je upravo on glavni „krivac“ za to što ćemo od sledeće sezone ponovo gledati Votford u Premijer ligi.

Za Jokanovićeve usluge su već duže vreme zainteresovani Sanderlend i Njukasl, a crveno-beli su posle otpuštanja Advokata znatno bliži realizaciji ugovora sa srpskim stručnjakom.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter