0
Evropske lige

MEDIJI BRUJE: Benitez menja Anćelotija naredne nedelje!?

Objavljeno: 21.05.15 u 13:40

Trener Napolija Rafael Banitez zameniće na klupi madridskog reala Karla Anćelotija.  

Kako prenose brojni španski i italijanski mediji, poput Gazete dela Sport i madridskog Asa, Florentino Perez je odlučio da Karla Anćelotija zameni Rafaelom Benitezom. 

Italijanska štampa uveliko bruji da je španski strucnjak završio angažman u Napoliju, sa čijim čelnicima bi već danas trebalo da se sastane i zvanično okonča saradnju.  

Skaj sports je juče objavio da Benitez nije odgovorio na ponude Liverpula, Mančester Sitija i Vest Hema, jer mu je san da pređe u Real Madrid. 

Inače, Benitez nikada nije krio da je klupa Reala ostvarenje njegovih snova još od perioda kada je bio pomoćnik Visenteu del Boskeu. 

Podsetimo, Benitez se proslavio u Valensiji sa kojom je osvojio dve titule u Primeri kao i Kup UEFA, sa Liverpulom se popeo na tron Evrope 2005. godine, a na Enfild je doneo i trofeje u FA kupu, Superkupu Evrope. 

Potom je 2010. na klupi Intera zamenio Žozea Murinja i osvojio Svetsko klupsko prvenstvo, da bi 2013. sa Čelsijem osvojio Ligu Evrope. 

U Napoli je stigao leta 2013. godine i do sada je osvojio Kup i Superkup Italije.

Podsetimo, u Madridu ne cvetaju ruže, pošto su sastanak sa Florentinom Perezom zakazali i Kristijano Ronaldo i Geret Bejl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter