1
Evropske lige

GAĐANJE NOVCEM: Mančester spremio astronomsku ponudu za Bejla (FOTO)

Objavljeno: 21.05.15 u 10:58

Kako stvari stoje, Mančester junajted nije završio sa kupovinom igrača Real Madrida pukim dovođenjem Anhela Di Marije.

Kao što je dobro poznato, Junajted je prošlog leta angažovao Anhela Di Mariju iz „Los Blankosa“ za sumu od paprenih 80 miliona evra.

Međutim, stav navijača „Crvenih đavola“ jeste da im je Argentinac doveo 80 miliona razloga za nezadovoljstvo, pošto je u premijernoj sezoni bio samo bleda senka nekadašnjeg fudbalskog predatora.

Međutim, sumnjiv pazar u Madridu nije pokolebao rukovostvo slavnog Premijerligaša i ubedio ih da prestanu da kupuju u prestonici Španije.

Kako piše španski AS, čelnici tima sa Old Traforda spremju astronomsku ponudu za Gareta Bejla. Ostrvski klub navodno je spreman da izdvoji čak 120 miliona evra za transfer velškog krilnog igrača.

Ukoliko bi se ovaj transfer ostvario, Garet Bejl bi po drugi put postao najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala oborivši sopstveni rekord koji je postavio prelaskom iz Totenhema u Real za više od 100 miliona evra.

Takođe, ukoliko Bejl hipotetički bude igrao u dresu Mančestera kao u dresu Reala, a ukoliko Di Marija ostane na Old Trafordu i nastavi sa bledim partijama, Junajted bi naredne sezone mogao da se nađe u situaciji u kojoj je Realu platio čak 200 miliona za dvojicu fudbalera van forme.

Ipak, ukoliko pomenut dvojac dosegne pravi ritam, nema sumnje da će se i Junajted vratiti na mesto na kojem su dvojica igrača bili do pre koju sezonu – u sam svetski vrh.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter