0
Domaći fudbal

VETERANI ZVEZDE: Na pravom smo putu, potrebno je samo više hrabrosti!

Objavljeno: 20.05.15 u 15:59

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić imali juče sastanak sa selekcijom veterana na kojem je bilo reči o urađenom poslu od kako su oni došli na čelo kluba, kao i o budućim potezima kluba.

Sekciju veterana su još predstavljali predsednik Vladica Popović, Ratko Piljak, Mile Jovin, Trifun Mihailović i svi su se složili da je za rezultatske uspehe posle brojnih promena u timu potrebna prava strategija.

– Hteli smo da vidimo dokle se došlo sa onim što smo se dogovorili na početku sezone. Veterani su izuzetno zadovoljni jer sve što je zacrtano je i ostvareno. Svesni smo nezadovoljstva naših navijača neosvajanjem prvog mesta, ali titula nije ni bila prioritet. Mi smo tražili da igraju naši mladi igrači i to je ostvareno, tako da je zadovoljstvo prisutno – kaže Stanislav Karasi i dodaje:

– Na pravom smo putu i dali smo maksimalnu podršku da Crvena zvezda bude istrajna u svojim projektima. Smatram da možemo da nadoknadimo dobar deo onih trofeja, koji su propušteni u prethodnom periodu – najavio je Karasi.

Primetni su koraci u napretku, za razliku od prethodnih godina, a to je potvrdio i Trifun Mihailović.

– Ovo je retka prilika, posebno ako se gleda proteklih desetak godina, da neko ko rukovodi Zvezdom organizuje sastanak sa nama koji smo stvarali istoriju. Mogli smo otvoreno da kažemo šta mislimo. Dolaskom Terzića i ekipe koju je oformio oko sebe dobili smo program koji nas je na svaki način uverio da postoje dobre namere – rekao je Mihailović.

A bilo je i zamerki u radu čelnika, međutim, rešenja postoje.

– Nedostajalo je hrabosti ili više vere u sebe da se odmah krene sa rigoroznijim promenama u srpskom fudbalu koje su najavljene. To je jedini put koji može Zvezdu i Paratizan koji nije naš protivnik, već partner, da dovede na neke pristojne zelene grane. Zvezdan Terzić ima snagu da sve iznese na svojim leđima, a ako mu je potrebno da mu neko štiti leđa, mi smo tu, da stanemo iza njega – zaključio je Mihailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter