0
Evropske lige

OVIM ‘ISPADIMA’ JE KUPIO NAVIJAČE: Ludi i pijani Luj van Gal dominirao na klupskoj proslavi (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.15 u 12:32

Luj van Gal imao je više nego turbulentnu prvu sezonu na klupi Mančester Junajteda, pa je sa njenim uspešnim završetkom rešio da se maksimalno opusti i zato prigrabio titulu najveće zvezde večeri na klupskoj proslavi kraja sezone.

Holanđanin je tokom sezone sa svih strana primao kako pozitivne, tako i negativne kritike na račun svog rada u Mančester junajtedu. Posle lošeg starta, popeo je ekipu do čak četvrtog mesta sa kojeg će se ovog leta boriti za ulazak u Ligu šampiona, koju je ove sezone Junajted propustio.

Zbog toga je na klupskoj proslavi rešio da se malo opusti, a u svom prepoznatljivom stilu, svom pomoćniku Rajanu Gigsu udelio je vaspitnu, očinsku, drugarsku ‘ćušku’ kojom je bacio na pod od smeha kompletnu salu.

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=CKoU5n46b5s

Naravno da tu nije bio kraj njegovog šoua. Kada je izašao na binu, tek je počela da se zagreva ‘atmosfera’ u sali. Naime, holanđanin je pričao anegdote iz cele sezone, u potpuno normalnom tonu, a kada je došao do dela u kojem je sa kapitenom Vejnom Runijem pričao o napadu na drugo mesto(u tom momentu su bili u sredini tabele Premijer lige), naglo je povisio ton i atmosfera je proključala.

– DAAAA! IDEMO NA TO DRUGO MESTO! oduševljeno se prisećao razgovora sa kapitenom Runijem, Van Gal.

Konstnantno je koketirao sa publikom, a onda i pohvalio svog zamenika i, po mnogima, naslednika na klupi ‘Đavola’.

– On je u pravu, on je uvek u pravu rekao je Van Gal o Rajanu Gigsu.

Nekoliko puta je silazio i vraćao se na scenu. Naravno, morao je da pohvali i navijače, a prisutni u sali su ga malo i ‘razočarali’.

– Najbolji smo na svetu, imamo i najbolje navijače na svetu. Ali, večeras ste me malo razočarali, a objasniću i zašto. Slušali smo damu koja je svirala saksofon predivno – dajte joj VELIKI APLAUZ! – dominirao je scenom van Gal.

Jedno je sigurno, u Mančesteru nikako nije dosadno.

https://www.youtube.com/watch?t=67&v=gMFaSp-Ui68

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter