8
Domaći fudbal

TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda u trci za velikim pojačanjem

Objavljeno: 18.05.15 u 09:09

Kako se šuška, uprava Crvene zvezde krupnim koracima radi na pravljenju odličnog posla u letjnem prelaznom roku.

Na meti kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ našao se jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji i mladi reprezentativac iz tabora novosadske Vojvodine, Mijat Gaćinović.

Nije tajna da čelnici tima sa „Karađorđa“ nerado prodaju fudbalere u Partizan i Crvenu zvezdu. Međutim, u slučaju Gaćinovića, njima su vezane ruke.

Naime, prava na ugovor 21-godišnjeg krilnog napadača već su prodata Investicionom fondu. Upravo zbog toga rukovodstvo tima iz Novog Sada neće se pitati ništa o izboru novog kluba jednog od najboljih igrača „lala“.

Prema informacijama list „Sport“, dve strane već uveliko pregovaraju, a funkcioneri crveno-belog kluba iz Beograda pošto-poto žele da povrate izgubljenu titulu.

Upravo zbog toga su ispred sebe za ovo leto postavili ambiciozan plan dovođenja najboljih igrača, a prema njihovom mišljenju, Gaćinović je u toj kategoriji.

0
0

8 Komentara

  1. Kako dovođenje skupih pojačanja? Od kojih para, zar nisu jedva skupili za licencu? Ovo je još jedna potvrda da aktuelni predsednik Vlade finansira klub iz Ljutice Bogdana 1a iz državnog budžeta..

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzaba kad mi na swakoj polu sezoni meniamo sefa strucnog staba
    Nama trebaju ljudi kao zenga i prosinecki
    A talenti ce doci iz omladinskog pogone
    Samo kad dodju da ih neprodamo za polusezonu
    Pa kad dodje ewropa brukaju nas kazakstanci i azerbejdzanci

    0
    0
    Odgovori
  3. ma dovedite vi Tudora,Cvetkovica i jos jednog u pozadinu posto toga nemamo i trojicu u napad posto ovi pogadjaju svaku petu utakmicu

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako je treba da dovedu dobre bekove na levoj strani na desnoj su dobri
    Andjelkovica treba prodati,a najbolje bi bilo resenje vratiti NIKOLU MIJAILOVICA

    0
    0
    Odgovori
  5. sto bi u prevodu trebalo da znaci nova poskupljenja, nova smanjenja plata i penzija…samo da se ovim kriminalcima iz rupe pomogne da dovedu 31 pojacanje za godinu dana…pritom nisu prodali ni jednog fudbalera u zadnjih 4-5 godina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter