7
Domaći fudbal

ŠOU U HUMSKOJ: Navijači Partizana ‘seku vene’ za Toletom Karadžićem! (FOTO)

Objavljeno: 16.05.15 u 18:09

Na stadionu Partizana u toku je šampionska žurka zbog proslave 26. osvojene titule prvaka Srbije. Igrači su uživali dok su podizali pehar, a i navijači se dobro provode na tribinama, pevajući svom klubu, ali i uvek rado viđenom gostu na svom stadionu.

Grobari su se danas okupili u velikom broju na stadionu u Humskoj, a u jednom momentu se dobro poznata pesma ‘O Partizane, o šampione…’ pretvorila u gromoglasno skandiranje aktuelnom predsedniku FSS-a, Tomislavu Karadžiću. Bila je to dobro poznata aluzija na Partizanovu šampionsku seriju i pozitivan skor od kako je popularni ‘Tole’ preuzeo kormilo srpske Kuće fudbala.

– O, Tomislave, o Karadžiću, tebe ludo volim, jer si najbolji, ako te smene, ja sečem vene… – orilo se u prvom poluvremenu na meču protiv Novog Pazara.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije im je odgovorio mahanjem uz širok osmeh na licu, a evo i te fotografije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Певали су они и ТОЛЕ ЛОПОВЕ и НЕ ТРЕБА НАМ ПЛАЋЕНА ТИТУЛА.. Толико о принципима 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko ne vidi ovo kao zezanje i samo kao dosipanje soli na ranu nekih vec skoro golih ljudi, bez igde icega, taj iskreno nije bas sasvim u redu i trebalo bi da se obrati nekoj psihijatrijskoj ustanovi! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto se panteri primate, vama je heroj Nebojsa Covic, covek struke, trenirao 2 meseca kosarku a sada se i u fudbal razume, postenijeg od njega nema. Tole je za njega svetac.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav presjednik Fss ,takav klub i navijaci i titula koja je uvek slucajno u rukama.
    Jsd Partizan….
    Bruka
    Sta reci a da na kraju nisu sami otkrili ne raskidivu vezu sa Toletom lopovom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter