0
Evropske lige

SERIJA A: ‘Derbi Italije’ pripao šampionu, ponovo je Morata junak ‘Stare dame’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 20:08

U 35. kolu italijanske Serije A, Juventus je u ‘Derbiju Italije’  savladao Inter na ‘Đuzepe Meaci’ sa 2:1 iako su nero-azuri prvi došli u vođstvo.

Prednost timu Roberta Manćinija doneo je Maudo Ikardi već  devetom minutu meča i to fenomenalnim udarcem sa skoro 25 metara udaljenosti. Mnogo puta ove sezone Juve je pokazao da se ne predaje, a u današnjem duelu mu nije manjkalo motiva, s obzirom da je bio to meč protiv velikog rivala.

https://www.youtube.com/watch?v=R9aAD1r4O2A

Zato je ‘Stara dama’ počela da napada učestalije i do se isplatilo u 42. minutu kada je Klaudio Markizio iz jedanaesterca matirao Handanovića i poravnao rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=fRObpgV6Aw8

Nastavilo se u egalu tokom drugog poluvremena, ali je ulazak Pola Pogbe doneo prevagu na tas crno-belih iz Torina. Tako je u 83. minutu Juventus došao do odlučujuće prednosti, a ovaj gol mnogo će vas podsetiti na gol koji je ovaj tandem postigao i u Madridu pre tri dana, kojim je Juve otišao u finale Lige šampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=B39PUCsvVno

Serija A, 36. kolo:

Inter – Juventus 1:2
(Ikardi 9 – Markizio 40, Morata 83)

Sampdorija – Lacio 20:45

Nedelja:
Sasuolo – Milan
Torino – Kjevo
Helas Verona – Empoli
Atalanta – Đenoa
Kaljari – Palermo
Roma – Udineze

Ponedeljak:
Fiorentina – Parma
Napoli – Čezena

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter