1
Evropske lige

ON NIKADA NEĆE HODATI SAM: Enfild se poklonio svojoj legendi – Stivi, hvala ti za sve! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 19:47

Sedamnaest godina nije mala stvar. Tugovalo se danas u Engleskoj na ‘Enfildu’ gde su se Liverpulovi navijači oprostili od svoje legende i igrača kojeg su oni proglasili za najboljeg u istoriji kluba. Emocije su prštale na sve strane, a kako i ne bi, kada se od omiljenog dresa opraštao čovek koji je 28 godina podario jednom istom klubu.

Tresao se ‘Enfild’! Sa velikim ‘Kapiten preko jedne i inicijalima sa njegovom ‘osmicom preko druge tribine, uz neizostavnu i nikad glasniju himnu, navijači Liverpula oprostili su se od legende svog kluba i poručili mu da gde god bio – ‘on nikada neće koračati sam’.

Stiven Džerard obećao je da neće pustiti ni suzu na svom oproštaju i svoje obećanje je ispunio. Plakali su svi drugi, skoro 30.000 duša na ‘Enfildu’ gotovo je jecalo u pevanju Stiviju, a on je sa svojim ćerkicama ponosno stajao na centru terena kojim je pretrčao milione kilometara u svojoj karijeri.

Jedno je sigurno, emocija je bilo na svakom koraku, od spikera na stadionu, do njegovog veličanstva – Stivena Džerarda. To se videlo u prenosu, kao i na ovom snimku.

Ceo svet danas se klanja jedno čoveku, za sve što je uradio u fudbalu za svojih 17 godina profesionalne karijere provedene u samo jednom klubu – veliko HVALA!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter