3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Žurka u Humskoj, Partizan proslavio 26. ‘krunu’ (FOTO)

Objavljeno: 16.05.15 u 20:00

Fešta u Humskoj! Fudbaleri Partizana proslavili su osvajanje 26. titule prvaka države zajedno sa 15 hiljada Grobara. Feštu je uveličala grupa „JNA“ koja je pre utakmice sa Novim Pazarom održala kraći koncert. Delirijum je nastao kada je legenda kluba Saša Ilić podigao pehar, začula se pesma „Slaviće se titula“, a sa „juga“ su poletele konfete, trake, petarde i baklje.

Kada je o samoj utakmici reč, Partizan je igrao sa mladim snagamda, dok je Novi Pazar u Beograd došao po bodove vredne igranja u Evropi sledeće sezone. Pazarci su poveli preko Pavlovića, ali je timu iz grada kraj Jošanice snove o Ligi Evrope raspršio mladi Ivan Šaponjić. Zanimljivo da kraj utakmice nije dosudio sudija, već neko od navijača sa „zapada“, a onda je nastao pravi stampedo i na terenu više nije bilo mesta gde igla da padne od navijača.

 

0
0

3 Komentara

  1. Kurir je mala beba za vas, toliko pisete na svoju ruku da je to strasno. Stadion pun (sem severa i kockice u levom uglu juga), vama je to 15.000? Koliko prima Jna? 20.000? To je prvo, drugo kada je Sasa Ilic dizao pehar nije isla pesma, niti je bilo sta letelo (sem insekta), vec se cekalo da momci dodju ispod juga. A trece, lik koji je svirao kraj je bio na istoku, ne na zapadu. Kompas i malo bolje novinare nabavite, pozdrav i srecna titula svima koji slave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter