0
Evropske lige

BOGATO: Igrači Pari Sen Žermena za titulu dobijaju ogroman bonus

Objavljeno: 16.05.15 u 21:43

Fudbalere Pari Sen Žermena samo još teorija deli od nove šampionske titule pošto imaju šest bodova više od prvog pratioca (Olimpika iz Liona) na samo dva kola pre kraja.

I ta poslednja dilema najverovatnije će biti otklonjena večeras nakon što se okončaju mečevi 37. kola u kojem PSŽ gostuje Monpeljeu, a Lion dočekuje BOrdo.

Sve ovo objašnjavamo zbog toga što je uprava kluba odlučila da bogato nagradi igrače. Naime, svaki od njih uz svoje redovne plate dobiće bonus od 400 hiljada evra za osvojenu titulu prvaka Francuske.

Zanimljivo je da su vanredno fudbaleri ovog kluba već zaradili 290 hiljada evra, 250 za plasman u četvrtfinale Lige šampiona i 40 za osvajanje Liga kupa Francuske. Poseban bonus dobiće i ukoliko osvoje nacionalni kup u čijem će finalu igrati protiv drugoligaša Oksera tako da bi svaki od njih do kraja mogao dodatno da zaradi skoro po milion evra. Dobar bonus, nema šta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter