5
Evrokupovi

OD ČITAČA USANA NEMOGUĆE JE POBEĆI: Šta je Pep rekao Mesiju, a šta je ovaj iz topa odgovorio? (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.15 u 10:55

Pep Gvardiola i Lionel Mesi zajedno su pokorili svet u periodu od 2008. do 2012. godine osvojivši 14 trofeja sa Barselonom. 

Tri godine kasnije, u polufinalu Lige šampiona, nakon što je Barsa eliminisala Pepov Bajern, kamere su, naravno, uhvatile Mesija i Gvardiolu razgovaraju, a mediji su dva dana kasnije otkrili njihovu kratku konverzaciju. 

Pep: Izuzetno mi je drago što si se vratio na svoj stari nivo!

Leo: Nikada nisam ni odlazio. 

Naravno, Gvardiola i Mesi su u zagrljaju i uz osmeh završili kratak razgovor, ipak je ovaj tandem doneo najveću revoluciju u istoriji fudbala.

A od čitača usana se ipak ne može pobeći, mada se i Mesi i Pep nisu preterano trudili da sakriju razgovor, kao što to fudbaleri čine stavljanjem ruke preko usta.  

https://www.youtube.com/watch?v=7vGnfi1XZ9M

 

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Хахаха да, и онда му је Гвардиола рекао : Ох, млади господине, знате да је већ пролеће и природа се буди, то ме подсећа на вашу игру која провесељава све становнике ове наше љубке планете.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliki debil moras biti da ovako nesto stavis na internet i kazes da je to „vest“.
    Kakav to citac usana cita sa potiljka?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter