8
Domaći fudbal

LOV NA POJAČANJA ZA LŠ: Partizan već u pregovorima sa zvučnim imenima

Objavljeno: 13.05.15 u 10:45

Fudbaleri Partizana moraju da pređu još minimalan put kako bi i teoretski overili novu šampionsku titulu.

Crno-beli večeras od 18:00 sati igraju u Kruševcu meč 28. kola Jelen Superlige sa domaćim Napretkom i ukoliko budu upisali makar jedan jedini bod, postaće zvanično novi šampioni Srbije.

Shodno tome, „Parni valjak“ će dogodin igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a uprava kluba je, kako se šuška, već počela „visinske pripreme“ u vidu velikog spremanja i sastavljanja tima dovoljnog kvaliteta za ulazak u elitno evropsko takmičenje.

Kao što je od ranije poznato, u vezu sa crno-belim dresom dovodili su se mnogi bivši reprezentativci Srbije. Među njima su i Lola Smiljanić, Miralem Sulejmani, Gojko Kačar, Marko Lomić ali i Marko Šćepović.

Kako saznaje „Sport“ mlađi od braće Šćepović u utorak je posetio stadion u Humskoj i razgovarao sa čelnicima crno-belih oko svog povratka u crno-beli dres. Obe strane su ustanovile da je zajednički interes povratak ovog napadača.

Bivši igrač „Parnog valjka“ na pravi način bi mogao da odgovori zadacima Zorana Milinkovića, veruju u upravi kluba, ali pita se i njegov sadašnji tim – Olimpijakos, a to je pitanje koje bi moglo da donese i problematičan odgovor.

Sa Lomićem je situacija skoro identična, budući da i on ima u rukama ugovor s ruskom Mordovijom koji mu ističe tek naredne sezone. Ipak, sjajni bek se ne nalazi na mapi trenera, a teren viđa isključivo kada upali PES. Navodno, Partizan je u pregovorima i sa ovim momkom.

Kako se spekuliše, crno-beli će u letnjem prelaznom roku moći da računaju na sumu od 500.000 evra za pojačanja, a na vrhu liste našao se i napadač MladostiPatrik Eze Frajdej, prvi strelac lige u odsustvu Škuletića.

Ipak, zapelo je oko visine primanja, pošto tamnoputi igrač zahteva platu od 200.000 evra godišnje što je, smatraju crno-beli, previše za njihov budžet.

hotsport.rs

 

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Sa sumom od 500 000 evra za prelazni rok, ne bismo mogli napasti ni inter toto kup da jos postoji a ne ligu sampiona…e budala majko moja 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Šteta što u Evropi nema nameštanja inače bi dogurali čak do 3 kola kvalifikacije. Stari su to lopovi. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Svaki put ,,odem“ do komentara da vidim je li tvoj komentar o postenju poslat. Postajes polako maskota Hotsporta.
      PARTIZAN JE SIGURNO SAMPION, OSTALI NEK SE POREDJAJU KAKO IM VOLJA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter