2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEPOVERENJE: FSS sumnja da u Zvezdi lažiraju povrede

Objavljeno: 12.05.15 u 13:00

Centarfor Crvene zvezde Luka Jović povredio je koleno u nedeljnom meču protiv Čukaričkog, a već juče se pojavila informacija da je za njega sezona završena što bi značilo da će preskočiti i Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina.

Međutim, u Fudbalskom savezu Srbije očekuju da dobiju zvaničnu potvrdu o težini povrede talentovanog napadača kako im je i obećano iz Crvene zvezde.

– Savez će naravno da traži lekarske izveštaje, konkretno u Jovićevom slučaju. Kako nas je obavestio Zvezdan Terzić , generalni direktor kluba, dobićemo nalaz magnetne rezonance kojom će da se utvrdi stepen povrede, rekao je za Novosti direktor mlađih selekcija u FSS Mitar Mrkela.

Fudbalska javnopst u Srbiji sumnja da se u Jovićevom slučaju radi o tome da je on već prodat i da novi klub ne želi da ga pusti da igra za reprezentaciju na Novom Zelandu, a simptomatično je da se bš u ovom trenutku pojavila vest da i Mihailo Ristić mora na neodlložnu operaciju krajnika.

Žalosno je da se u trenutku kada naša mlada reprezentacija posle gotovo 30 godina ima priliku da se predstavi svetu i eventualno izbori plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru rasplamsavaju ponovo sukobi na relaciji FSS – Crvena zvezda.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter