0
Evrokupovi

NEKA SE SPREMI REAL: Pogba već za vikend na terenu!

Objavljeno: 08.05.15 u 15:50

Trener Juventusa Masimilijano Alegri najavio je da će francuski reprezentativac posle šest nedelja odsustva biti spreman da u subotu izađe na teren protiv Kaljarija. 

Mladi Francuz je propustio prvu utakmicu polufinala Lige šampiona protiv madridskog Reala zbog povrede koju je zadobio u osmini finala ovog takmičenja protiv Borusije iz Dortmunda.

– Pogba je veoma dobro trenirao u četvrtak, pokazao je da je potpuno spreman za povratak, tako da će biti u protokolu za subotnji meč protiv Kaljarija. Jedino ostaje dilema da li će biti starter ili će utakmicu započeti sa klupe – rekao je trener torinskog kluba.

Alegri je takođe najavio da će osvežiti ekipu u odnosu na utakmicu polufinala Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

– Ovo će biti mnogo manje uzbudljiva utakmica nego protiv Madriđana, tako da ću dati šansu igračima koji nisu previše igrali ove sezone. Marko Storari će započeti meč umesto Bufona, a Karlos Tevez će takođe odmarati – tvrdi Alegri.

Juventus je u utorak na svom stadionu savladao Real Madrid sa 2:1 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, a revanš meč je na programu sledeće srede na “Santijago Bernabeu“. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter