1
Fudbal

SKANDAL U BIH: Fudbalerima Slavije nuđen novac da puste Sarajevo? (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 10:17

Veliki skandal potresa fudbal u BIH gde je fudbaler Slavije iz Sarajeva Ranko Torbica rekao da mu je nuđen novac kako bi saigrači i on pustili Sarajevo u derbiju kola odigranom prošlog vikenda.

– Čovek koji me je pozvao nije se predstavio. Pitao me je da li postoji mogućnost da popričam s njim o nameštanju utakmice. Moj odgovor je bio ne. Usledilo je pitanje da li je neko od saigrača spreman da razgovara o tome. Ponovo je odgovor bio ne, posle čega sam prekinuo razgovor – rekao je Torbica za Dnevni avaz, a preneo Mondo.

O „bezobraznoj“ ponudi bio je obavešten i predsednik Slavije, Zdravko Šavija.

– Trener Dragan Radović nam je rekao da su mu pojedini igrači preneli da su dobili nemoralne ponude. Održali smo sastanak sa igračima i jasno im dali do znanja da će biti kažnjen svako kod koga se primeti nezalaganje na terenu. Prema prikazanoj igri, mogu potvrditi da su odigrali časno i pošteno – rekao je Šavija.

Na kraju Sarajevo je slavilo sa 3:2 golom u nadoknadi vremena.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter