1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE ZA SVAČIJI DŽEP: Nimalo jeftine karte za derbi JSL između Čukaričkog i Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.05.15 u 13:42

Svima je odavno dobro poznato da je Čukarički finansijski najstabilniji klub u Srbiji, radi na principu privatnog kolektiva i možda baš zbog toga iz kluba sa Banovog brda se nisu libili da odrede nešto veće cene karata za nedeljni derbi meč protiv Crvene zvezde.

Karte za utakmicu mogu se kupiti na blagajni stadiona Čukaričkog u petak i subotu od 11 do 16 časova i u nedelju, na dan utakmice od 11 sati, pa sve do početka utakmice. Ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 500 dinara, a za istočnu stranu stadiona potrebno je izdvojiti 400 dinara.

Da na Banovom brdu sa velikom željom i optimizmom ulaze u ovaj duel govori i izjava mladog desnog beka Čukaričkog Filipa Stojkovića, koji je inače ponikao na ‘Marakani’, ali je procenjen kao nedovoljno kvalitetan igrač Zvezdinog kalibra.

To će po mom mišljenju biti derbi kola i ko bude bolji neka pobedi. Nemamo kartone i povrede, tako da je na šefu da odluči ko će početi – rekao je Stojković za zvanični sajt kluba.

On je dodao da protiv Crvene zvezde očekuje pun stadion, a videćemo da li će tako i zaista biti, s obzirom na određene cene karata. Ovaj duel 27. kola igra se na stadionu Čukaričkog u nedelju sa početkom u 19 časova.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

  1. Cisto da se zna , cena karte ze tribinu sa delijama u Jagodini bila je takodje 400dinara (a za istok i zapad npr 200 i 300)..ne znam otkud sada ovakva realcija na cenu karata?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter