0
Domaći fudbal

FOTO: ekonomac.com

KUP SRBIJE: Bečej napravio veliko iznenađenje i osvojio trofej

Objavljeno: 07.05.15 u 23:25

Fudbaleri Bečeja napravili su veliko iznenađenje pobedivši u finalu favorita Ekonomac i prvi put u istoriji osvojili domaći kup.

U finalu ovogodišnje Kupa Srbije u futsalu ekipa Bečeja savladala je branioca trofeja Ekonomac iz Kragujevca sa 3:1 (2:1). To je prvi trofej pobednika Kupa za ekipu iz Bečeja.

U sportskoj dvorani u Ubu, pred oko 350 gledalaca, utakmicu su sudili Beljević iz Futoga i Matović iz Beograda.

Strelci su bili: Žoao u 9. minutu za Ekonomac, a Živić u 4, Stanojević u 26. i Šošo u 40. minutu za Bečej.

Žuti kartoni: Žoao (Ekonomac), Jančevski (Bečej)

Prekršaji: Ekonomac 3 (3), Bečaj 2 (5)

Kapitenu Bečeja Miti Kobinjskom pobednički pehar uručio je bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac nekadašnje Jugoslavije Dušan Savić.

Ekonomac: Momčilović, De Souza 1, Stojković, Simić, Žoao, Jovanović, Aleksić, Remić, Matijević, Bojović, Kostić, Eterović, Stepić.

Bečej: Josimović, Šošo 1, Rokvić, Živić 1, Jančevski, Stanojević 1, Tepavčević, Kopanja, Tomić, Vadaski, Kobinjski.

Fudbaleri Bečeja napravili su veliko iznenađenje, jer su u odličnoj igri uspeli da savladaju favorita i prošlogodišnjeg pobednika. U finalu je prikazana srčana i borbena igra sa mnogo šansi i puno zalaganja. Ekonomac je napravio imao mnogo šansi, ali očito da njegovi strelci večaras nisu imali svoj dan. Junak finala bio je golman Bečeja Nikola Josimović, koji je odbranio niz teških udaraca napadača Ekonomca.

Bečej je nastojao da parira lideru prenstva od koga je izgubio oba ligaška meča. To mu je uspevalo u većem delu utakmice. Osim toga, Bečejci su golove postizali u pravo vreme i zasluženo odneli pehar u svoj grad.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter