4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVANDRO ČEKA JOVIĆA: Tek mu je 17 godina, a iz jednog mogao bi da pređe u redove drugog evropskog prvaka

Objavljeno: 05.05.15 u 13:48

Brojni skauti velikih evropskih klubova videli su srpsku bruku na 148. večitom derbiju, kada su fudbal pobedili incidenti uoči same utakmice, a ni kvalitet same igre potom nije bio na zadovoljavajućem nivou.

Međutim, sve to nije pokvarilo utisak izaslanika portugalskog Porta koji je prema pisanju lista „A Bola“ veoma zainteresovan za dovođenje mladog napadača Crvene zvezde Luke Jovića.

Prema pisanju ovog lista „zmajevi“ su navodno spremni da ponude čak pet miliona evra Crvenoj zvezdi za polovinu Jovićevog ugovora, aveza u celom poslu trebalo bi da bude menadžer mladog fudbalera Falji Ramadani koji je i ranije sklapao slične aranžmane pre svega sa Benfikom.

luka-jovic-abola

„A Bola“ navodi, a Sportska centrala prenosi, da Porto ima veliku konkurenciju kada je u pitanju 17-godišnji fudbaler pošto su navodno za njegovo doođenje zainteresovani još i Arsenal, Totenhem i Atletiko Madrid.

Podsećamo da je od pre godinu dana član Porta još jedan nekadašnji Zvezdaš – Brazilac Evandro, koji je dobrim partijama u dresu Eštorila zaslužio poziv nekadašnjeg evropskog prvaka.

Pogledajte na koji način su ruski i srpski vojnik otpevali jednu od Zvezdinih navijačkih pesama.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Jos jednom bacaju prasinu u oci nama navijacima kao nismo uzeli titulu ali smo napravili fudbalere vrhunske tralalalala od toga nema nista snila baba stta joj milo bilo

    0
    0
    Odgovori
  2. Axaxaxaxaxaxa….. koji ste vi ložači i manipulatori … cccc …. Bože,Bože… više gluposti na jednom mestu nisam video u životu!
    Pišete o Joviću ?
    Polovina ugovora 5 miliona eura ?
    Molim vas prekinite ODMAH !
    Mada,možda ne bi bilo loše da vi novinari prodajete igrače,baratate astronomskim ciframa
    P

    0
    0
    Odgovori
  3. Jeli to kao za Darka Lazovica kada ste pisali ne 5 ne 8 ne 12 MILIONA GLE CUDA ODE ZA DZABE DA NEKO PONUDI TERZI 1ipo milion sa obe ruke bi ga dao on zato nemojte dezinformacije da prosipate nista nije pokazao vec samo kada mu se protivnici sklanjaju u evropi nema prijateljskih utakmica zivi bili pa videli zvezda uvek kao fol da ima nekog igraca za koga se svi otimaju a na kraju ode za dzabe neka me neko demantuje ukoliko nisam u pravu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter