2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA SRBE NA KOSMETU: Fudbaleri Zvezde danas u Gračanici

Objavljeno: 04.05.15 u 12:45

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Gračanicu gde će se družiti sa Srbima koji žive na Kosmetu i odigrati humanitarnu utakmicu.  

Ceo prihod sa meča će biti uplaćen lokalnom porodilištu.

– Crvena zvezda je evropski tim sa izuzetnom istorijom u fudbalu i današnji dan je praznik za sve – izjavio je predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić.

Gostovanje u Gračanici prvi je Zvezdin dolazak u južnu srpsku pokrajinu posle devet godina i Kup utakmice sa Mokrom Gorom u Zubinom potoku. Prošlog meseca, udruženje građana ‘Delije sever’ nastavilo je tradicionalnu akciju pomoći srpskom narodu koji je ostao da živi u južnoj srpskoj pokrajini, a ovom prilikom je u pratnji 30-ak navijača dostavljen šleper najpotrebnijih životnih namirnica.  

Crvena zvezda je na ovaj susret otputovala u kombinovanom sastavu. Na spisku putnika našli su se: Damir Kahriman, Mamadu Mbođ, Nenad Gavrić, Vladimir Jovović, Filip Manojlović, Nemanja Ivanović, Dušan Živković, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković, Lazar Tufegdžić, Nikola Jovanović i Nemanja Tošić, kao i članovi stručnog štaba – Nenad Lalatović, Dragan Šarac, Srđan Maksimović, Dejan Purić, Dejan Toševski, Dragan Milanović i Goran Negić.

Utakmica između Gračanice i Crvene zvezde igra se od 16 sati.

hotsport.rs/tanjug

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter