0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Ne smeju da nas zavaraju loši rezultati Vojvodine!

Objavljeno: 01.05.15 u 21:52

Partizan u nedelju od 19 časova gostuje Vojvodini u Novom Sadu u okviru 26. kola Jelen Superlige, a ako crno-beli trijumfuju u „srpskoj Atini“ skoro sigurno će završiti posao u borbi za titulu.

Novosađani igraju veoma slabo u poslednje vreme, te je „parni valjak“ apsolutni favorit, ipak strateg Beograđana Zoran Milinković ne misli tako.

– To je još jedna vrlo važna utakmica u nizu. Time završavamo ciklus treće utakmice u sedam dana. Ne možemo da merimo Vojvodinu u poslednjih nekoliko rezultata jer znamo da imaju kvalitet, igraju kući, motivisani su protiv nas. Dakle ima faktora koji nas pozivaju na oprez. Naš cilj se zna. Maksimalno ulazimo u meč i jedina tema je da se regenerišemo i oporavimo. Nemamo kadrovskih problema, Drinčić i Volkov se vraćaju u tim, što znači da napadamo iz svih raspoloživih snaga. Svesni smo da neće biti lako, poštujemo Vojvodinu. Naši momci znaju šta znači ova utakmica. Vojvodina je uvek vrlo motivisana kad igra protiv Partizana. Tražiće sigurno svoju šansu. Ne očekujem da će igrati defanzivno. Imaju i oni pritisak od svojih navijača i od želje da osvoje bodove za Evropu. Sve to ukazuje na dobru utakmicu. Imali smo skauta na meču protiv Voždovca. Ipak, ne možemo samo po poslednjim mečevima da ih gledamo. Oni mogu mnogo više. Svesni smo da su oni motivisani protiv nas. Verujem da će naši momci biti borbeniji i rešiti meč u svoju korist – rekao je Milinković, a prenele su Novosti.

Evo šta su o derbiju 26. kola Jelen Superlige rekli iz tabora Vojvodine.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter