0
Evropske lige

MANUEL NOJER: Trebalo je da rešimo meč, sad nam je svima krivo

Objavljeno: 29.04.15 u 10:28

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u veliko finale Kupa Nemačke, pošto su nakon boljih izvođenja jedanesteraca eliminisali Bajern iz Minhena nakon što je regularnih 90 minuta završeno rezultatom 1:1.

Golman minhenskog tima, Manuel Nojer, podigao je glas po završetku utakmice i nije krio razočaranje zbog činjenice da će Jirgen Klop imati priliku da „Vestfalen“ napusti donevši trofej.

Kao što je poznato, Levandovski je pogodio za vođstvo Bajerna protiv Robertovog bivšeg kluba, ali je Aubamejang izjednačio na 1:1.

– Penal serija je za nas išla jako loše, ali se kroz nju jasno vidi sve ono što se dešavalo na meču – rekao je Nojer za klupski sajt.

– Mogli smo da pobedimo, ne samo u 90 minuta, već i posle toga, u produžecima. Sve smo držali pod kontrolom, tako da je trebalo da nastavimo to da radimo i postignemo drugi gol – uveren je reprezentativac „Pancira„.

– Nema šta da se krije, svima nam je krivo zbog svega što se dogodilo – podvukao je Nojer.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter