1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SMENA: Lalatović odlazi, poznat i naslednik?

Objavljeno: 27.04.15 u 10:38

Kako prenosi Sportski Žurnal pred Crvenom zvezdom je turbolentno leto, pošto će najverovtnije ostati bez trenera Nenada Lalatovića.

Naime, Zvezdan Terzić je nezadovoljan učinkom Nenada Lalatovića i kako stoje stvari on će na kraju sezone napustiti klub. Kako Sportski žurnal prenosi novi trener Crvene zvezde mogao bi da bude Milorad Kosanović sa kojim uprava već uveliko pregovara. Želja Zvezdana Terzića je da mladoj ekipi dodeli iskusnog i prekaljenog stručnjaka, a Kosanović se ove sezone istakao sjajnim rezultatima sa Novim Pazarom.

Milorad Kosanović je do sada dva puta sedeo na klupi Crvene zvezde u sezonama 1997/1998 i 2007, ali nije uspeo da se domogne titule prvaka. Kako se navodi pomoćnik iskusnom treneru bio bi Zoran Njeguš.

U Crvenu zvezdu je danas stigla lepa vest, a to je da je Gasprom potpisao novi sponzorski ugovor kojim će crveno-beli rešiti evro-licencu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter