2
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

‘BEOGRADSKI RAT’: Grobari započeli, Delije nastavile, policija završila? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 26.04.15 u 10:27

Srpsku fudbalsku svetkovinu, 148 po redu, obeležio je veliki „rat“ na tribinama koji se dogodio neposredno pred početak utakmice, a bilans sukoba je jeziv, veliki broj povređenih navijača, 30 povređenih policajaca, više od 20 uhapšenih huligana i krv do kolena.

Još uvek se iz policije niko nije oglasio povodom toga kako je došlo do incidentata na stadionu „Rajko Mitić“, ali po nezvaničnim informacijama sukobe su započeli navijači Partizana još ispred stadiona. Naime, veliki broj Grobara pokušao je da probije policijski kordon i domogne se „severa“ gde bi „ukrstili koplja“ sa Delijama. O tome svedoči i snimak dešavanja van stadiona.

Ono što Grobarima nije pošlo za rukom van tribina, jeste na njima. Grupica huligana preskočila je ogradu na „istoku“ i sukobila se sa Delijama, koje su masovno počele da preskaču ogradu na „severu“. Policija je uspela da otera navijače Partizana na „jug“, ali je tada počeo pravi „rat“ na „severu“. Epilog je poznat…

Incidenti na stadionu Crvene zvezde kroz objektiv naših fotoreportera:

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter